Zeist,
26
april
2023
|
18:00
Europe/Amsterdam

Achmea Pensioenservices kiest AllVida van IG&H

Achmea Pensioenservices kiest voor het administratieplatform AllVida van IG&H. Hieraan is de afgelopen maanden een uitgebreid en zorgvuldig selectieproces voorafgegaan. Met deze keuze ligt er een stevig fundament voor de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel.

Daphne de Kluis, verantwoordelijk bestuurslid voor het Pensioenbedrijf, spreekt van een belangrijk besluit voor klanten en Achmea: “We zijn blij met dit fundament. Het belang van onze klanten en de deelnemers staat voorop en is leidend geweest in onze keuze. Achmea is volledig gecommitteerd om klanten op een goede manier te begeleiden naar het nieuwe stelsel. Samen met de pensioenfondsen gaan we nu de volgende stappen zetten om dit traject tot een succes te maken.”

Arthur van der Wal, divisievoorzitter Pensioenen bij Achmea, is verheugd dat de kogel door de kerk is. “Deze keuze geeft duidelijkheid aan onze fondsklanten en medewerkers richting 1 januari 2027. Wij zijn ervan overtuigd dat we de fondsen met AllVida de best maakbare transitie naar het nieuwe pensioenstelsel kunnen bieden. Bovendien kan IG&H – naast de ontwikkeling van het platform – bredere ondersteuning bieden bij deze transitie. We hebben veel vertrouwen in de ingeslagen weg en gaan deze uitdagende expeditie nu verder vormgeven.”