Zeist,
18
december
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Donatie in plaats van kerstpakket levert 26.000 euro op voor goede doelen

​Dit jaar konden werknemers van Achmea kiezen voor een donatie aan een goed doel in plaats van een kerstpakket. In totaal heeft dit ruim 26.000 euro opgeleverd voor bijvoorbeeld het Ronald McDonald-huis, Adopteer een pup en Voedselbanken Nederland

Reacties Voedselbank en Ronald McDonald
Pien de Ruig van Voedselbanken Nederland: "De gulle gift van de medewerkers van Achmea is hartverwarmend. Voedselbanken geven de armsten in de samenleving een steuntje in de rug met een voedselpakket. Jullie bijdrage helpt ons in onze dagelijkse werkzaamheden. Namens alle 30.000 huishoudens die wij wekelijks helpen: dank je wel!"

Ook het Ronald McDonald Kinderfonds is blij met de gift. Marja van Bijsterveldt, directeur: “Wat bijzonder dat er zoveel medewerkers zijn geweest die een bijdrage hebben gedoneerd aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Namens de gezinnen in de Ronald McDonald Huizen bedank ik hen dan ook hartelijk voor hun betrokkenheid. Zij zorgen ervoor dat een ziek kind zijn ouders altijd dicht bij zich heeft, voor een knuffel of een kus voor het slapengaan. Dat is een veilig idee voor kinderen, voor wie een ziekenhuisopname vaak al heftig genoeg is. Nogmaals dank!”