Zeist,
08
november
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Beperkte premiestijging en volop keuze bij Zilveren Kruis

De premie voor de basisverzekering bij Zilveren Kruis Achmea is in 2012 € 108,25 (2011: € 106,50). Dit is exclusief mogelijke collectiviteitskorting. De premies voor de aanvullende verzekeringen stijgen met gemiddeld 5,1 procent. Verzekerden hebben bij Zilveren Kruis vanaf 1 januari volgend jaar meer keuzemogelijkheden op het gebied van premie, service en dekking.

Volop keuze
Naast maximale keuzevrijheid bij medicijnen en ziekenhuizen voor 2012 kiezen consumenten op basis van gewenste service, gewenst eigen risico en aanvullend pakket hun eigen zorgverzekering. De totale maandpremie kan hiermee variëren van € 78,20 tot € 218,75.

Voor mensen die graag advies ontvangen, biedt de Zorgverzekering Assistent op de website hulp bij het kiezen voor een passende zorgverzekering.

De verzekeraar biedt klanten verschillende mogelijkheden:

  • Beter Af Selectief: deze polis biedt de mogelijkheid om veel verzekeringszaken online te regelen.
  • Beter Af Polis: deze polis biedt keuzevrijheid, zorgbemiddeling, de Zorgregelaar, klantenservice en servicepunten in een groot aantal ziekenhuizen.
  • Beter Af Exclusief: deze polis biedt een aanvullend servicepakket bovenop de Beter Af Polis met onder andere de mogelijkheid van een gezondheidsconsulent en een second opinion door topspecialisten van Best Doctors.

Klik hier om het persbericht (PDF) te downloaden.