Zeist,
26
september
2023
|
19:30
Europe/Amsterdam

Agnes Joseph op kandidatenlijst Nieuw Sociaal Contract

Pensioenexpert Agnes Joseph van Achmea staat op de kandidatenlijst van Nieuw Sociaal Contract (NSC) bij de komende verkiezingen voor de Tweede Kamer. Zij is de nummer 8 op de lijst van de nieuwe partij van Pieter Omtzigt.

Arthur van der Wal, divisievoorzitter Pensioenen bij Achmea: “Agnes is als adviseur nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de Wet toekomst pensioenen. Zo sprak zij tijdens deskundigenbijeenkomsten In de Tweede en Eerste Kamer. Voor dit werk heeft ze alom waardering geoogst en daar zijn wij trots op. Natuurlijk is haar vertrek – als ze wordt gekozen in de Tweede Kamer – een aderlating voor ons bedrijf. Aan de andere kant vinden we het voor Agnes én Achmea eervol dat zij is gevraagd en gunnen wij haar deze mooie kans van harte. Wij wensen Agnes heel veel succes bij de verkiezingen.”

Agnes Joseph: “Als actuaris zet ik mij in voor een goed pensioen voor iedereen. De meeste mensen zijn niet met hun pensioen bezig. Dat voelt voor mij als een verantwoordelijkheid om mijn werk extra goed te doen. Het gaat immers om bestaanszekerheid voor de oude dag, maar ook voor nabestaanden. Bij de invoering van de Wet toekomst pensioenen heb ik mij hardgemaakt voor essentiële verbeteringen, waaronder meer solidariteit. Dat werk zet ik graag voort in Den Haag.”

Achmea - Agnes Joseph-2