Zeist,
14
april
2016
|
14:26
Europe/Amsterdam

Achmea eind mei prominent aanwezig op Campus Party

Campus Party komt eind mei voor de eerste keer naar Nederland. Achmea is partner van dit grootste technologiefestival ter wereld.

De Jaarbeurs in Utrecht is van 25 tot en met 29 mei het decor van Campus Party. Studenten en technologiefans van over de hele wereld ervaren in een creatieve, inspirerende omgeving 5 dagen lang, 24 uur per dag de meest actuele (technische) innovaties. De deelnemers werken ook samen aan toekomstgerichte uitdagingen. Dat doen ze in workshops, challenges en zogeheten hackathons. Deze worden opgezet door toonaangevende bedrijven en instellingen, waaronder Achmea.

Contacten leggen met pioniers uit hightech-industrie
Voor de deelnemers is Campus Party een mooie kans om contacten te leggen met bedrijven en gelijkgestemden. De consumentenmerken van Achmea – Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis – laten op de Campus Party zien hoe ze met behulp van technologische innovaties steeds beter risico’s kunnen inschatten, schades vaststellen en service verlenen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de inzet van drones bij schadeonderzoek, een app voor pechhulp on demand en een app die automobilisten stimuleert veiliger te rijden.

Met elkaar meer bereiken
Campus Party is voor Achmea ook een unieke gelegenheid om pioniers uit de hightech-industrie te ontmoeten, volgens Albert Spijkman, directeur Markt Strategie: “Dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen is veel mogelijk. Niemand kan dat alleen. Ook wij niet. Met elkaar kunnen we meer bereiken: minder ongelukken, minder inbraken, een veiligere en een gezondere samenleving. Daarom is Achmea vol overtuiging partner van de Campus Party. En daarom gaan we hierover graag het gesprek aan op dit evenement. Ook over de dilemma’s die spelen rond thema’s als big data, privacy en veiligheid. Wat zou het mooi zijn als we eind mei tot nieuwe inzichten en slimme ideeën komen dankzij de interactie met tech-ondernemers, studenten en andere bezoekers.”

Voor nadere informatie: 
http://nl.campus-party.org/ 
http://www.werkenbijjaarbeurs.nl/nieuws/320/campus-party-s-werelds-grootste-techfestival-komt-naar-nederland