Zeist,
01
september
2021
|
10:50
Europe/Amsterdam

Snapchat lens “Stand 4 Trees”

Stand4Trees

Wat gaaf dat jij onze lens hebt gebruikt! Hoeveel vrienden, vriendinnen, ouders, opa’s en oma’s heb jij in een boom veranderd? Wij hebben deze lens gemaakt omdat we bomen erg belangrijk vinden. Ze zorgen namelijk voor frisse lucht en dienen als huis voor veel dieren. Help je ons dit delen? Hieronder lees je meer over wat Achmea allemaal met bomen doet.

Open deze link op een telefoon met snapchat of scan deze QR code in scapchat.

 

Achmea & Landlife

Achmea heeft geld geïnvesteerd in Landlife Company. Landlife is een bedrijf dat nieuwe bomen gaat planten op plekken waar bossen zijn verdwenen. Wij helpen Landlife om wereldwijd een gebied van 4 miljard voetbalvelden vol te planten met bomen. Zo kunnen we heel veel CO₂ uit de lucht halen en hopen we dat de aarde hierdoor minder opwarmt.

 

 

 

 

 

 


1 miljoen bomen

Als bedrijf stoot Achmea zelf ook CO₂ uit. Denk maar aan de kantoren waar mensen werken en de auto’s waar medewerkers in rijden om naar kantoor te gaan. Om ervoor te zorgen dat al deze CO₂ ook weer uit de lucht verdwijnt, hebben we Landlife Company gevraagd om 1 miljoen bomen te planten voor Achmea. En dat zijn ze aan het doen in IJsland en Australië. Meer weten? Bekijk ook eens het YouTube kanaal van LandLife.

 

 

 

 

 


 

Plaatjes: afkomstig van Landlife