Zeist,
04
mei
2017
|
07:55
Europe/Amsterdam

Norbert Hoogers vertrekt als divisievoorzitter van Zilveren Kruis

Norbert Hoogers (49) legt per 1 juli 2017 zijn functie neer als divisievoorzitter van Zilveren Kruis. Hij heeft besloten zijn loopbaan buiten Achmea voort te zetten.

Norbert Hoogers is in 2002 gestart bij de divisie Sociale Zekerheid van Achmea en maakte in 2006 de overstap naar de divisie Zorg & Gezondheid. In 2008 werd hij daar directeur Operations. Per 1 juli 2013 is hij benoemd tot directievoorzitter van de divisie Zorg & Gezondheid, later omgedoopt tot Zilveren Kruis.

Bestuursvoorzitter Willem van Duin vindt het jammer dat Hoogers de keuze heeft gemaakt om Achmea te verlaten: “Norbert heeft jarenlang een grote bijdrage geleverd aan Achmea en met name aan Zilveren Kruis. De Raad van Bestuur is hem daarvoor dankbaar en wenst hem alle succes bij de voortzetting van zijn loopbaan."

Norbert Hoogers tot slot: "Ik heb de afgelopen negen jaar met geweldig veel genoegen deel uitgemaakt van de directie van Zilveren Kruis. Het was een intensieve periode, waarin veel is gebeurd en bereikt binnen onze organisatie en in de zorg. Als divisievoorzitter sluit ik een mooie periode af. Ik kijk ernaar uit om in een volgende functie buiten Achmea directer betrokken te kunnen zijn bij klanten, de bedrijfsvoering en het continu verbeteren van dienstverlening. Wat dat gaat worden is nog niet bekend."

Zodra Hoogers’ opvolger bekend is, volgt hierover nader bericht.