Zeist,
12
september
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Verzuim in de hand, samen met Achmea Vitale

Samen aan het werk. Met die boodschap introduceert Achmea Vitale vandaag haar nieuwe aanpak. Uitgangspunt is om samen met werkgevers verzuim in de hand te houden en te werken aan een gezonde werkomgeving waarin medewerkers productief, gezond en gemotiveerd zijn en blijven.

Uit onderzoek van Achmea Vitale blijkt dat werkgevers behoefte hebben aan meer inzicht in het verzuimproces van medewerkers. Daarnaast willen werkgevers minimaal verzuim, een proactieve dienstverlener en een gesprekspartner die echt luistert. Daar speelt Achmea Vitale op in met een nieuwe manier van werken en een nieuw aanbod van dienstverlening.

Samenwerken is de basis
“Samen met werkgevers werken aan transparante en effectvolle verzuimbegeleiding staat bij de vernieuwde aanpak centraal.” vertelt Saskia van Opijnen, algemeen directeur van Achmea Vitale. “Wij hebben naar onze klanten geluisterd en zijn samen met hen aan het werk gegaan om een overzichtelijk aanbod te maken. Drie pakketten waarin de klant bepaalt wat wij doen en wat de klant zelf doet. Met een effectvolle aanpak van verzuim: ieder verzuimgeval een eigen aanpak, waarbij we kijken naar mogelijkheden, niet alleen naar beperkingen. En met duidelijke communicatie. Samenwerken is de basis.”

Onderdeel van de nieuwe aanpak is een online verzuimportaal waarin klanten zelf 24x7 hun verzuimregistratie kunnen doen, monitoren en acties ondernemen, al dan niet met hulp van Achmea Vitale. Eén centraal klantcontactcentrum zorgt voor goede bereikbaarheid. Door continu de kwaliteit van dienstverlening te meten, en dus ook klanten om feedback te vragen, laat Achmea Vitale haar dienstverlening aansluiten op de wensen van de klant. Dat is voor Achmea Vitale Samen aan het werk.

Verzuim in de hand
Verzuim in de hand, de nieuwe manier van verzuimdienstverlening van Achmea Vitale, wordt vandaag geïntroduceerd met een radiocommercial, een brochure, een nieuwe website en een corporate movie. Meer informatie op www.achmeavitale.nl

Over Achmea Vitale
Achmea Vitale is een grote landelijke arbodienst met 14 vestigingen en meer dan 40 spreekuurlocaties. Onze filosofie is dat werken belangrijk is. Wij zijn er voor grote en kleine werkgevers. Samen met de klant willen wij mensen optimaal aan het werk krijgen en houden. Achmea Vitale is onderdeel van ’s lands grootste verzekeringsgroep Achmea.