Zeist,
22
maart
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Kwaliteit van Zorg: wat betekent dat voor u?

Vereniging Achmea, de grootste aandeelhouder van Eureko, is de vereniging van klanten van Achmea, ontstaan uit alle onderlingen en ziekenfondsen die in de afgelopen decennia zijn opgegaan in de Achmea Groep. Vereniging Achmea is begonnen met de actualisering van haar ledenbeleid.

Iedereen die klant is bij een van de Achmea-dochters (onder andere Centraal Beheer Achmea, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea, Avéro Achmea, Agis en FBTO) is automatisch ook klantlid van Vereniging Achmea. Het vernieuwde ledenbeleid leidt er voor u als klant toe dat u kunt profiteren van een aantal exclusieve extra's.

Klanten kunnen deelnemen aan speciale informatiebijeenkomsten. Een eerste bijeenkomst vond plaats op dinsdag 2 maart in Amsterdam. Het thema was "Carrière na je 60e: Normaal/Niet Normaal?". De bijeenkomst was een groot succes. De tweede bijeenkomst staat gepland op dinsdag 13 april aanstaande in Zeist en heeft als thema ‘Kwaliteit van Zorg’.

Kwaliteit van Zorg: wat betekent dat voor u?
De zorgverzekeraars van Achmea, onder andere Zilveren Kruis Achmea en Agis, vinden het belangrijk om de kwaliteit van de aangeboden gezondheidszorg in Nederland inzichtelijk te maken. Zodat u als patiënt kunt kiezen welke zorgverlener (arts, ziekenhuis etc.) voor u op dat moment het beste is. Praat mee over de kwaliteit van zorg in verschillende workshops in Zeist op dinsdag 13 april. Want wij zijn benieuwd naar uw mening over onder andere wat voor u kwaliteit is, over welke keuzes u zelf wilt maken als klant en wat u het beste medicijn vindt. Aanmelden kan tot en met 2 april dus klik hier en zorg dat u erbij bent!