Zeist,
01
september
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Consumentenbond: Avéro Achmea beste pakketverzekering

Avéro Achmea komt in een test van de Consumentenbond (Geldgids september) als beste uit de bus met haar pakket van particuliere schadeverzekeringen: het ‘Compleet bij Elkaar Pakket’.​

Begin 2009 werd het ‘Compleet bij Elkaar Pakket’ door Avéro Achmea geïntroduceerd. Dit particuliere schadeverzekeringspakket bestaat uit 19 verzekeringen, verdeeld over de rubrieken Aansprakelijkheid & Recht, Medisch, Verkeer, Recreatie en Wonen.

Binnen twee jaar na de introductie kiest de Consumentenbond het Compleet bij Elkaar Pakket als beste pakketverzekering in de consumentenmarkt.

Ton Zumbrink, directeur Schade & Leven van de intermediairverzekeraar is enthousiast over de waardering van de Consumentenbond: “Er is hard gewerkt en veel geïnvesteerd in onze sterk verbeterde Schadepropositie. Het intermediair was al positief over het eindresultaat. De waardering van de Consumentenbond maakt het resultaat van onze inspanningen compleet”.

Avéro Achmea nummer 1
De Consumentenbond heeft 26 pakketverzekeringen met elkaar vergeleken. In de combinatie van financiële voordelen, gemak en onderliggende producten is het Compleet bij Elkaar Pakket van Avéro Achmea de nummer 1 pakketverzekering in de Nederlandse markt.

Avéro Achmea is de intermediairverzekeraar van Achmea. Er werken ruim 1000 medewerkers aan een portefeuille schadeverzekeringen, zorg, inkomen en (collectief) pensioen van ruim 2 miljard euro. De totale intermediaire omzet van het Achmeaconcern is drie en een half miljard euro. Avéro Achmea heeft vestigingen in Amersfoort, Leeuwarden en Tilburg.

Download hier het artikel van de Consumentenbond.