Zeist,
24
januari
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Achmea verhuist van Amersfoort naar Leusden

Achmea zal het huurcontract van haar locatie aan de Van Asch van Wijckstraat in Amersfoort, dat loopt tot maart 2015, niet verlengen. Het merendeel van de medewerkers in Amersfoort verhuist van dit huurpand naar het kantoor aan de Storkstraat in Leusden, dat eigendom is van Achmea. De verhuizing draagt bij aan het terugdringen van leegstand in Achmea-kantoren.

​In Amersfoort werken medewerkers voor diverse merken van Achmea – waaronder Avéro Achmea, Zilveren Kruis Achmea en Agis – en ondersteunende diensten voor de groep. De verhuizing heeft geen effect op de dienstverlening aan onze klanten.

In lijn met aangekondigde locatiebeleid
Het teruggaan in locaties is volledig in lijn met het in 2006 aangekondigde locatiebeleid. Het draagt bij aan een efficiëntere inrichting van de organisatie en aan het terugdringen van leegstand en onnodige kosten. Naast het huurcontract van de locatie in Amersfoort worden ook de huurcontracten van enkele andere Achmea-kantoren niet verlengd. Exacte uitwerking van de verhuisbewegingen spreidt zich uit over de komende jaren. Na de aanpassing zit Achmea op de volgende locaties: Apeldoorn, De Meern, Leeuwarden, Leiden, Leusden, Tilburg, Zeist (hoofdkantoor) en Zwolle.


(Foto links: pand in Amersfoort, foto rechts: pand in Leusden)