Zeist,
28
januari
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Achmea partner UNICEF Open

Het internationale grastennistoernooi dat jaarlijks plaatsvindt op Autotron Rosmalen heet met ingang van 2010, de UNICEF Open (voorheen: Ordina Open). Dit is het resultaat van een unieke samenwerking tussen UNICEF Nederland en de organisatie van het tennisevenement Libéma Events.

De UNICEF Open is wereldwijd het eerste tennistoernooi dat zich op een dergelijke wijze verbindt met een goed doel. Achmea is enthousiast over deze koppeling van maatschappelijke betrokkenheid aan een topsportevenement. De verzekeraar treedt daarom de komende drie jaar op als partner van de UNICEF Open.

Willem van Duin, bestuursvoorzitter Achmea: “Wij vinden het een goed idee dat het mooie grastoernooi in Rosmalen, waar wij de afgelopen jaren een goede relatie mee hebben opgebouwd, zich verbindt aan UNICEF. Als verzekeraar weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen weer verder kunnen na een ingrijpende gebeurtenis. Ervoor zorgen dat klanten weer verder kunnen met hun leven is onze kernactiviteit. Ervoor zorgen dat kansarme kinderen weer een toekomst hebben, is de kernactiviteit van UNICEF. Het kinderfonds van de Verenigde Naties verdient daarom alle aandacht voor hun onmisbare werk. Achmea levert daar graag een bijdrage aan, ook via sponsoring.”

Lees het originele persbericht (PDF).