Zeist,
21
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Achmea ondersteunt HOPE XXL: Kofi Annan spreekt in Leiden

​Vandaag maakt HOPE XXL bekend dat Kofi Annan naar hun conferentie komt op 6 december. HOPE XXL is een stichting die in gesprek gaat met jongeren van over de hele wereld en een visie op de toekomst van onze samenleving ontwikkelt. Ze streeft naar een wereld waarin iedereen zijn of haar leven een rapportcijfer acht of hoger geeft.

Achmea ondersteunt de organisatie en maakt het mede mogelijk dat de conferentie kan worden georganiseerd. HOPE XXL en Achmea geloven allebei dat het ontwikkelen van een visie en het verbeteren van de samenleving begint bij met elkaar in gesprek gaan. Achmea doet dat binnen het concept Volgens Nederland, online én in huiskamers in Nederland.

Nu is het HOPE XXL gelukt om de voormalig Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties naar de conferentie te halen. Tijdens de conferentie op 6 december in de Stadsgehoorzaal in Leiden, vertelt Annan over zijn ervaringen in de internationale politiek en gaat hij in gesprek met jongeren. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.hope-xxl.com. Meepraten over maatschappelijk relevante onderwerpen voor Nederland kan op www.volgensnederland.nl.

Lees hier het persbericht van HOPE XXL.

In heel Nederland buigen jongeren zich over de punten. Zo maken we samen de definitieve lijst die naar de Verenigde Naties gaat.