Zeist,
18
juli
2014
|
14:57
Europe/Amsterdam

Achmea leeft mee met betrokkenen vliegramp MH17

Net als in heel Nederland is ook door bestuur en medewerkers van Achmea geschokt gereageerd op de vliegtuigramp van gisteren in Oekraïne. We wensen familie, vrienden en nabestaanden veel sterkte. In tijden van rampspoed vinden wij het passend om coulant om te gaan met onze verzekeringsdekking.

Ongeacht of er sprake is van terrorisme en/of molest heeft Achmea besloten om voor klanten met een reisverzekering van Interpolis, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Avéro Achmea, InShared of Zilveren Kruis Achmea dekking toe te zeggen voor repatriëring van stoffelijke overschotten; voor het afreizen naar de rampplaats in Oekraïne en voor de (vervroegde) terugkomst naar Nederland van klanten van wie familie aan boord van de MH17 zat.

De levensverzekeraars van Achmea (Interpolis, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Avéro Achmea) hebben eveneens besloten om de verzekerde bedragen van klanten met een levensverzekering te vergoeden, ongeacht of  de vliegtuigramp is veroorzaakt door terrorisme en/of molest.

Klanten met een persoonlijke ongevallenverzekering met overlijdensdekking van Centraal Beheer Achmea, Interpolis, Avéro Achmea of FBTO, kunnen eveneens rekenen op uitkering.

Alarmcentrale Eurocross Assistance, onderdeel van Achmea, is namens alle Nederlandse alarmcentrales betrokken bij deze calamiteit.