Zeist,
16
mei
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Achmea is partner van Wereldland Nederland

​Het idee voor Wereldland Nederland is voortgekomen uit de groeiende ontevredenheid van Nederlanders over Nederland. Meer dan de helft van de Nederlanders is ontevreden over ons land. We beoordelen onze persoonlijke situatie erg goed, maar het maatschappelijke, economische en politieke klimaat geven we een dikke onvoldoende.

​Maar het gaat helemaal niet zo slecht! Tijd voor wat meer optimisme vindt stichting Wereldland Nederland. Een nieuwe stichting, in het leven geroepen om Nederlanders weer wat positiever over hun eigen land te laten nadenken. Nederland is niet voor niets een handelsnatie, verkopen zit in ons bloed. Daarom is het eerste initiatief van de stichting Wereldland Nederland de zoektocht naar ‘De Beste Verkoper van Nederland’. Iedereen krijgt 1 minuut de tijd om Nederland te verkopen aan de rest van alle Nederlanders. Wat vinden Nederlanders zo mooi, goed of bijzonder aan hun eigen land? De verkoopverhalen worden door een vakkundige jury beoordeeld waarbij halverwege juni bekend wordt gemaakt wie ‘De Beste Verkoper van Nederland’ is.

Als partner van Wereldland Nederland steunt Achmea dit mooie initiatief! Meer weten? Kijk op www.wereldlandnederland.nl.