Zeist,
22
november
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Achmea health Center Haarlem opent deuren

Op 22 november opent Jeroen van Breda Vriesman, lid Raad van Bestuur van Achmea een nieuw health Center in Haarlem. Hiermee komt het totaal van Achmea health Centers in Nederland op 40. Voor bewoners en werkgevers van Haarlem en directe omgeving is de komst van het health Center een welkome aanvulling op het huidige sportaanbod.

De vestiging aan de Bijdorplaan 15-F in Haarlem is, evenals de overige health Centers, bedoeld voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken. Voor klanten van een van de zorgverzekeraars van Achmea (Zilveren Kruis Achmea, Agis, FBTO, Avero Achmea, DVZ, Interpolis en OZF) bestaat de mogelijkheid om 20% korting te krijgen op een lidmaatschap. Uitgangspunt voor de health Centers is dat gezond leven simpelweg leuker is. De nadruk ligt op sporten in een vriendelijke, laagdrempelige en ontspannen omgeving. Je vindt er dan ook niet de stereotiepe elementen die veel mensen bij sportscholen verwachten zoals spiegels, bodybuilding en witte jassen.

Naast de bekende groepsfitnessprogramma’s biedt het health Center ook haar eigen trainingsconcepten aan, zoals Achmea Yoga en Pilates. Sporters bij Achmea health Centers gaan samen met een professionele fitnessinstructeur hun doelen na en leggen dit vast in een persoonlijk fitnessprogramma. Ook kunt u in Haarlem deelnemen aan het 10-weekse programma Sportief Afslanken.

Achmea gelooft in preventie
Jeroen van Breda Vriesman: “Ook in deze financieel moeilijke tijden durven we het aan om te investeren in een nieuw Achmea health Center. Juist omdat we geloven in preventie. Fitte mensen worden minder snel ziek en herstellen sneller van operaties en blessures. Door de verbinding tussen Achmea, de health Centers en de eerstelijns zorg te versterken willen we bijdragen aan een gezonder Nederland.”

Over Achmea health Centers
Achmea health Centers bieden fitness, groepsfitness en wellnessfaciliteiten voor iedereen. Als initiatief van de zorgverzekeraars van Achmea zijn de health Centers toegankelijk voor zowel Achmea als niet-Achmea zorgverzekerden. Een gezonde leefstijl is belangrijk. Bij Achmea health Centers wordt voeding, bewegen en ontspanning dan ook in balans gebracht. De 40 vestigingen in Nederland kenmerken zich door een unieke, laagdrempelige omgeving waar iedereen met plezier kan sporten.

Klik hier om het persbericht (PDF) te downloaden.