Zeist,
23
maart
2020
|
15:00
Europe/Amsterdam

Maarten Perquin nieuwe divisievoorzitter Achmea Pensioen & Leven

Maarten Perquin is per 1 mei 2020 benoemd tot voorzitter van de divisie Pensioen & Leven van Achmea. Hij volgt Frans van der Ent op, die zijn loopbaan vanaf die datum voortzet buiten het bedrijf.

Maarten Perquin stapte in 2014 over van Friesland Bank Assurantiën naar Achmea. Na drie jaar directeur te zijn geweest van de Service Organisatie Leven werd hij begin 2017 directeur Pensioenen.

Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur van Achmea: “Maarten is zeer bekend met de divisie Pensioen & Leven en maakt al geruime tijd deel uit van het directieteam. We zijn blij dat we een uitstekende kandidaat hebben gevonden binnen de eigen gelederen en wensen hem veel succes bij de invulling van zijn nieuwe functie.”

De functie van directeur Pensioenen wordt niet opnieuw ingevuld. Dit past in onze service-book strategie die uitgaat van een kleiner directieteam. Het directieteam van Pensioen & Leven bestaat vanaf 1 mei uit Maarten Perquin (voorzitter en Pensioenen), Parcifal van Overbeek (Leven), Martin Heuvelmans (Financiën) en Maarten van Duuren (IT).

De statutaire directie van Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen N.V. wordt gevormd door Robert Otto en Michel Lamie, beiden lid van de Raad van Bestuur van Achmea.