Yorrick van der Ent
“Hard schreeuwen tegen de bazen helpt”
Yorrick van der Ent
Zeist,
23
mei
2016
|
10:00
Europe/Amsterdam

“Hard schreeuwen tegen de bazen helpt”

Yorrick van der Ent (22) is voorzitter van Young & United, de jongere tak van FNV. Onder hun druk verlaagde het kabinet onlangs de leeftijd van het minimumloon van 23 naar 21 jaar. Niet genoeg volgens van der Ent. Hij vindt dat je vanaf 18 jaar het normale minimum loon hoort te krijgen. Van der Ent leeft op dit moment zelf van een uitkering.

“4 euro per uur in plaats van 9 euro. Dat is de situatie als je 18 jaar bent en je jeugdloon ontvangt. 45 procent minder dan het minimum loon. Probeer daar maar eens van rond te komen.”

“Heel veel jongeren zijn een soort wegwerpwerknemers geworden die de kost moeten verdienen met een onzeker aantal uren. Zelfs hbo’ers en mbo’ers trekken op dit moment aan het kortste eind.”

“Godzijdank heeft het kabinet nu, voor het eerst in 41 jaar, een serieuze stap richting het afschaffen van het minimum jeugdloon. Tegelijkertijd wordt het bewijs geleverd hoe belangrijk het is om actie te voeren. Hard schreeuwen tegen de bazen helpt.”

“Ondertussen is de realiteit dat jongeren met nul-uren contracten nauwelijks een dag vrij durven vragen omdat de reactie van hun manager meestal is: ‘Oh, als het zo moet, voor jou tien anderen.’”

“Heel veel mensen willen wel werken, maar er zijn gewoon geen functies meer.”

“Een goed basisinkomen, waarvan je rond kan komen is een bestaansrecht. Ook als je niet werkt. Ik vind dat de overheid daarvoor moet zorgen, in ruil voor een tegenprestatie.”

“Om het hoofd boven water te houden nemen jongeren daarom meerdere jobs. De zogeheten stapelbanen. Dan werk je overdag in de winkel en help je ’s avonds in de horeca.”

“Mijn moeder raakte werkloos nadat mijn ouders waren gescheiden. Ze werd gekort op haar uitkering, waardoor ik moest stoppen met school. Op mijn zestiende ben ik gaan werken. Ik ben een drop-out.”

“Ik schaam me voor de problemen die ik heb, net als veel andere jongeren. Niemand is er trots op om nauwelijks of geen werk te hebben, je vaste lasten niet te kunnen betalen en schulden te krijgen.”

“Bij alles wat je koopt, al is het een brood, sta je stil. Je wordt onzeker van weinig geld en bent bang voor meer problemen. Mijn moeder is destijds haar huis kwijtgeraakt, die angst zit er bij mij diep in. Zal dit mij ook gebeuren? Geen woning, geen elektra, water afgesloten.”

“Toch zou dit niet hoeven gebeuren in ons land. Nederland valt om van de welvaart.Ik pleit daarom voor de terugkeer van de verzorgingsstaat. Met een zorgbelasting, waarin de sterkere schouders meer gaan dragen, en de overheid weer een sociaal gezicht krijgt.”

“Ik leef van 600 euro netto per maand. Daarnaast krijg ik nog een reis – en onkostenvergoeding van Young&United.”

“Om me heen hoor ik ouderen en jongeren die steeds langer met hun kwaaltjes doorlopen vanwege het eigen risico. Pas als de pijn niet meer te harden is, gaan ze naar de tandarts of een dokter.”

“Solidariteit is samenwerken aan iets beters of aan een verbetering.”

“Maar kijk om je heen, naar de mensen. Het worden allemaal eenlingen. Ik zie het hier op straat, in Rotterdam. Bijna niemand groet elkaar meer. Ze zijn alleen nog maar geïnteresseerd in hun eigen bedoening. Het motto is: als ik het maar goed heb, vind ik het allemaal wel best.”

“Zo direct ga ik weer actievoeren in Woerden. Daar komen de bazen van alle supermarkten bijeen. Ze hebben cao’s afgesloten zonder de tussenkomst van de FNV. We gaan verhaal halen omdat de cao tegen de richtlijnen ingaat van een goede baan.”

“Jongeren weten vaak totaal niet wat hun rechten én wat hun plichten zijn als ze gaan werken. Dat zou een apart vak moeten worden op school. De praktische voorbereiding op een baan.”

“Een vakbond achterhaald? Zolang er geen alternatief is, moet iemand opkomen voor de werknemers.”

Boilerplate

Hoe solidair is Nederland?

Vanaf begin 2015 is Achmea op zoek naar antwoorden op deze vraag. We vragen publieke figuren naar hun persoonlijke mening over solidariteit. Dat levert elke week nieuwe inzichten op. Lees eerdere blogs over solidariteit in Nederland en praat mee op Facebook!

Reacties 1 - 20 (38)
Bedankt voor uw bericht.
cukelly
22
September
2021
I am out today to let the world know about this great man from Africa he is a good man and his spell work
Wendy Damman
17
September
2021
Ik droomde er al jaren van om mijn salon uit te breiden, maar ik wist niet goed hoe ik dat moest aanpakken totdat ik eind augustus de George Howard Financial Group tegenkwam. hij heeft me geholpen een lening van 23.000 EURO te krijgen en nu het werk aan mijn salon aan de gang is, neem contact op met dit leningbedrijf voor hulp dit is daar e-mail via (hbal9633@gmail. com) Wendy Damman
Nancy Schuerwegen
17
September
2021
Hallo allemaal, mijn naam is Nancy Schuerwegen, kom uit Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terugkreeg, met wie ik gezworen had ooit samen te zijn tot hij me zonder reden aan een andere vrouw verliet en ik probeer dingen voor ons beiden te laten werken, maar de dingen werden erger en ik hou zoveel van hem en er is niets dat ik kon doen om mijn man terug te krijgen totdat ik een getuigenis zag van een vrouw genaamd Sara Van Gysel uit Nederland op internet die sprak over een krachtige spreukgebruiker genaamd Traditional Doctor Lukaku, die haar bracht man binnen 24 uur terug, dus ik besluit het eens te proberen en tot mijn grootste verbazing deed hij het ook voor mij net zoals hij deed voor Sara Van Gysel en ik heb veel mensen die klagen over valse spreuken, maar deze die ik ontmoette was een echte spreukgieter die me helpt mijn probleem op te lossen waar ik geen oplossing voor heb, ik stel veel van mijn beste vrienden voor die soortgelijke problemen hebben, en hun probleem werd opgelost met de grote hulp van traditionele dokter Lukaku, die hen helpt terug te komen hun geliefden binnen 24 uur. Ik ben zo blij dat mijn man weer bij me is, en het meest verrassende is dat onze liefde erg sterk is, elke dag is geluk en vreugde. en er gaat niets boven het zijn geweest met de man van wie je houdt. Ik ben zo blij dat mijn liefde terug is met de hulp van traditionele dokter Lukaku. als je een soortgelijk probleem hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen, hij is er om je te helpen en een glimlach op je gezicht te toveren zoals hij bij mij en anderen deed, je kunt hem e-mailen op (lukakuspellcaster@gmail.com)
Sandra Van slambrouck
17
September
2021
Hallo, ik ben een gelukkig getrouwde vrouw. Enkele maanden had ik een financiële tegenslag en moest ik herfinancieren, omdat mijn rekeningen een vervaldatum hadden. Ik probeerde leningen te zoeken bij verschillende leningmaatschappijen, zowel zakelijk als particulier, maar zonder succes weigerden de banken die ik bezocht allemaal mijn krediet. Maar omdat God mij zou begunstigen, werd ik voorgesteld aan George Howard Financial Group met een besloten vennootschap met gedeeld kapitaal, en kreeg ik een bedrag van 30.000,00 euro voor persoonlijke zakelijke leningen. Vandaag is mijn financiële status hersteld en is mijn bedrijf nu gestabiliseerd. Bedankt dat je me hebt voorgesteld aan de George Howard Financial Group, dat je me hebt geholpen. Hij is een goede vrouw en God vreest en ik bid dat God hem rijkelijk zegent voor het helpen van mij. Mijn advies aan iedereen die een lening van welke aard dan ook nodig heeft, is om snel contact op te nemen via e-mail: (hbal9633@gmail. com)
Rosie Skye
16
September
2021
LET OP IEDEREEN:
Als je een dringende en effectieve Love Spell Caster nodig hebt om je ex-partner terug te krijgen, neem dan contact op met Dr Ogundele via WhatsApp of Viber Chat: +27638836445. Hij zal je helpen met zijn krachten bij elk soort probleem dat je hebt, relatie, huwelijk of persoonlijk. Ik vertrouw hem omdat hij me eerder heeft geholpen, hij heeft mijn man voor me teruggebracht na 24 uur werken, ik heb hem gezegd dat ik mijn verhaal op elk forum zal delen omdat het mijn manier van waardering is, voor mensen om hem te bedanken voor mij en meer over hem weten.
Amber Luke
14
September
2021

Bij verschillende gelegenheden dreigt Kenny het met me uit te maken als ik hem durf te ondervragen over zijn affaire met andere meisjes. relatie- en huwelijksprobleem door de krachten van liefde Spreuken, in het begin twijfelde ik of zoiets ooit zou bestaan, maar besloot het eens te proberen. de processen en verzekerde mij van mijn verlangen. Tijdens 28 Hours Kenny belde me en begon zich te verontschuldigen dat hij wakker werd terwijl hij nadacht over alles wat hij me heeft aangedaan. Ik was erg geschokt omdat Kenny niet altijd het type is dat ergens spijt van heeft, maar sindsdien is hij liefdevol en zorgzaam geworden. Als je soortgelijke hulp nodig hebt, is dit zijn contactpersoon. BEL/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 of e-mail; (gethelp05@gmail.com)
Shira Eran
13
September
2021
Hallo geweldige mensen die deze getuigenis lezen, ik weet dat sommigen van jullie met moeilijkheden te maken hebben die ik een paar jaar geleden heb doorgemaakt. Laat ik beginnen met te zeggen dat ik dankbaar en dankbaar ben dat ik Dr. Ayo heb ontmoet, die ons verdriet in geluk heeft veranderd. mijn man is een zakenman, zijn bedrijf gaat niet goed, het begon ons huwelijk te beïnvloeden, mijn man was zichzelf niet omdat hij zijn geld in BITCOIN investeerde, dus de handel ging slecht, hij verloor alles wat hij in BITCOIN had geïnvesteerd hierdoor hij is van plan ons huwelijk te beëindigen, maar ik wil mijn man niet verliezen, dus ik heb mijn moeilijke situatie ook gedeeld met een vriend die me over DR Ayo vertelde, ze zei DR Ayo dat er iemand was die haar helpt om samen te trouwen als de dingen niet zo zijn gaat goed met haar en haar man. vanaf daar nam ik contact op met DR Ayo en nam contact op met DR Ayo, ik vertelde DR Ayo over alles wat er in mijn huis gebeurde, ik vertelde hem over mijn huwelijk en de zaken van mijn man. Dr. Ayo vertelde me wat ik moest doen, en ik deed het, instrueerde mij ook. Ik betaal wat ik moest betalen. vanaf dat moment begon ik goede resultaten in ons huwelijk te zien. nu zijn we gelukkig samen, en het bedrijf van mijn man gaat vooruit. allemaal dankzij DR Ayo. U kunt contact opnemen met DR Ayo via: WhatsApp +2347055691377 OF per e-mail: drayo47373@gmail.com
Lauren Debois
10
September
2021
Groot respect voor Dr Ilekhojie voor het herstellen van mijn huwelijk na vele jaren. Sinds november vorig jaar staan ​​mijn vrouw en ik voor de rechter over de voogdij over mijn kleine meisje. Diep van binnen wilde ik mijn familie terug omdat ze me zoveel vreugde schenken en sinds deze problemen begonnen, kon ik me niet concentreren op het werk omdat ik emotioneel down was. Ik besprak met een vriend die me voorstelde aan Dr Ilekhojie en ik had een hart tot hart gesprek met hem waarin hij me verzekerde dat zijn verzoeningsspreuk het geschil tussen mij en mijn vrouw zal oplossen. Ik deed alles wat hij vroeg door het kleine bedrag te geven om alle voorouders te kopen die ik had gevraagd om de band tussen mij en mijn vrouw te herstellen. Nadat het klaar was, werd mijn vrouw op een ochtend wakker en riep ons om een ​​gesprek te hebben dat later na zoveel jaren eindigde met een onvergetelijke seks en sindsdien is het vrede in mijn familie en onze vrienden en buren die verrast werden achtergelaten .
Hoewel Dr Ilekhojie dit misschien niet ziet, ben ik het aan veel mensen verplicht om samen met Dr Ilekhojie oplossingen te vinden en je leven en huwelijk gemakkelijk te maken. U kunt contact met hem opnemen met zijn directe nummer op WhatsApp of Viber (+2348147400259) of zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com)
Alexis Molde
07
September
2021
LGBT-gemeenschap. MIJN VERHAAL HIER IS ECHT EN ECHT. Ik ben hier om te getuigen over hoe DR Ilekhojie, die mijn man bij mij terugbracht, het uitmaakte met mij vanwege een andere man die hij op zijn werk ontmoette. DR Ilekhojie is een zeer krachtige, echte en unieke man met speciale krachten. Ik probeerde op veel plaatsen en bronnen hulp te krijgen om mijn man terug te brengen, maar niets werkte, maar toen ik contact opnam met DR Ilekhojie, vertelde hij me dat alles goed zal komen en dat ik optimistisch moet zijn dat mijn man terug zal zijn. hij gaf me instructies om te volgen en ik volgde het. tot mijn grootste verrassing belde mijn man me de volgende dag en begon me te smeken en te huilen aan de telefoon om hem te vergeven, ik vergaf hem en accepteerde mijn man terug en nu leven we heel gelukkig als familie, DR Ilekhojie maakte me weer aan het lachen door te brengen mijn man komt binnen 24 uur bij mij terug met zijn speciale krachten... Als u problemen ondervindt in uw huwelijk, relatie, en u heeft een soortgelijk probleem, neem dan contact op met DR Ilekhojie, hij zal u nu helpen. Hier is DR Ilekhojie contact: EMAIL op:: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP EN BEL: +2348147400259
Dimitry Ashley
06
September
2021
Toen ik een bericht op het internet zag waarin stond hoe ze werd geholpen door Dr. Ilekhojie, besloot ik ook contact met hem op te nemen voor hulp omdat ik geen keus had, het enige wat ik wilde was dat ik mijn man terug en geluk zou krijgen. Hij speelde met veel vrouwen en hij deed me heel veel pijn. Ondanks alles wat Henry deed, hield ik nog steeds van hem en wilde hem niet kwijt. Tot mijn grootste verbazing kwam mijn man thuis op zijn knieën dat ik een plek in mijn hart zou vinden om hem te vergeven. Ik heb echt een tekort aan uitdrukkingen, en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan u moet overbrengen, Dr. Ilekhojie. Je bent een God die gezonden is om een verbroken relatie te herstellen, en nu ben ik een blije vrouw. zijn contactgegevens zijn Whatsapp-nummer +2348147400259) of e-mail; gethelp05@gmail.com
Dimitry Ashley
06
September
2021
Toen ik een bericht op het internet zag waarin stond hoe ze werd geholpen door Dr. Ilekhojie, besloot ik ook contact met hem op te nemen voor hulp omdat ik geen keus had, het enige wat ik wilde was dat ik mijn man terug en geluk zou krijgen. Hij speelde met veel vrouwen en hij deed me heel veel pijn. Ondanks alles wat Henry deed, hield ik nog steeds van hem en wilde hem niet kwijt. Tot mijn grootste verbazing kwam mijn man thuis op zijn knieën dat ik een plek in mijn hart zou vinden om hem te vergeven. Ik heb echt een tekort aan uitdrukkingen, en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan u moet overbrengen, Dr. Ilekhojie. Je bent een God die gezonden is om een verbroken relatie te herstellen, en nu ben ik een blije vrouw. zijn contactgegevens zijn Whatsapp-nummer +2348147400259) of e-mail; gethelp05@gmail.com
Judy Kelvin
30
August
2021
Mijn man en ik zijn nu ongeveer 4 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Ayo kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij deed een spreuk voor mij. 3 dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had gedaan en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr Ayo. Als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Dit is zijn e-mail: drayo47373@gmail.com of whatsApp +2347055691377.
Jennifer Joe
22
August
2021
Ik deel dit getuigenis met partners die lijden in hun relaties omdat er een blijvende oplossing is. Mijn man verliet mij en onze 2 kinderen voor een andere vrouw voor 2 jaar. Ik probeerde sterk te zijn alleen voor mijn kinderen, maar ik kon de pijnen die mijn hart kwellen niet beheersen. Ik was gekwetst en verward. Ik had hulp nodig, dus ik deed onderzoek op internet en kwam een site tegen waar ik zag dat Dr. Ayo een spreukgebruiker was, die kan helpen veel liefhebbers binnen een paar uur terug te krijgen. Ik nam contact met hem op en hij deed een speciaal gebed en spreuken voor mij. Tot mijn verbazing kwam mijn man na een paar dagen weer thuis. Zo zijn we weer herenigd en was er veel liefde, vreugde en vrede in de familie. Je kunt ook contact opnemen met Dr. Ayo, een krachtige spell-caster voor oplossingen op zijn WhatsApp:+2347055691377 of Email:drayo47373@gmail.com
REECE KEANU
15
August
2021
Aan iedereen die nog steeds denkt dat liefdesspreuken gewoon sprookjes zijn en dat ze echt niet werken, ben ik hier om je te vertellen dat de liefdesspreuk van Prof Adam Remmy (+27-660670249) de beste en meest effectieve en krachtige is. Ik ben een vrouwelijke Mogul die een rijk fortuin heeft, maar ik heb altijd problemen met mannen. Telkens wanneer ik probeer te settelen met een man, gaan we uit elkaar en ik heb geen idee waarom ik altijd zo'n ervaring meemaak. Het was zo zorgwekkend dat ik mezelf niet meer kon zijn en ik begon overal hulp te zoeken. Terwijl ik online mijn feeds doornam, kwam ik een getuigenis tegen van een dame genaamd (BRENDA BANKS) over hoe Prof Adam Remmy haar hielp haar relatie te herstellen met zijn krachtige effectieve liefdesspreuk. Ik moest het proberen omdat ik mijn ex-minnaar waar ik vroeger zo veel van hield. Ik bezocht de website van Prof Adam Remmy online (https://psychicremmy.webnode.com/love-spells/) en vertelde hem alles wat ik doormaakte. Prof Adam Remmy's troostte me en beloofde me te helpen met mijn situatie door een liefdesspreuk voor me voor te bereiden. Ik volgde de instructies die hij mij had gegeven en binnen 24 uur kwam mijn ex-geliefde mij zoeken en smeekte om vergeving. Sinds ik in contact kwam met Prof Adam Remmy, zijn er dingen in mijn leven voorgoed veranderd en op dit moment ben ik getrouwd en heb twee prachtige kinderen en mijn huis is gezegend. Allemaal dankzij Prof Adam Remmy. Ik ben je voor altijd dankbaar. Bezoek zijn website voor hulp via https://psychicremmy.webnode.com/love-spells/ of WhatsApp hem op +27-660670249. Probeer hem en je leven zal gezegend zijn.
ROSA LEE
15
August
2021
Hallo allemaal, ik ben Rosa Lee, uit Toronto, Canada, ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Prof Remmy te bedanken voor het geweldige werk dat hij in mijn leven heeft gedaan. Ik had een heel groot misverstand met mijn man en hij zei dat hij me niet meer wil dat hij moet scheiden, ik was diepbedroefd, ik was duiker verklaard en verward, ik wist niet wat ik moest doen tot op een trouwe dag die ik zag een getuigenis van iemand die getuigt over wat Prof Remmy voor haar heeft gedaan Ik geloofde nooit in magie of spreuken, maar ik had geen keus, ik besloot het te proberen, dus nam ik contact met hem op via zijn e-mail (profadamremmy@gmail.com) vertelde hij me wat ik moest doen wat ik deed en hij beloofde me dat mijn man binnen 24 uur contact met me zou opnemen, ik geloofde het aanvankelijk niet, dus de tweede dag ochtend toen ik me klaarmaakte om naar mijn werk te gaan, had ik mijn telefoon belde en ik ging het opnemen ik was verrast dat het mijn man was die belde, ik nam op en hij begon zich te verontschuldigen, ik vergaf het hem omdat ik zoveel van hem hou, en nu heeft hij een nieuw leven gedraaid hij stopte met alle stomme dingen hij deed het toen, nu houdt hij meer van me dan ooit gedroomd heeft. Je kunt ook contact met hem opnemen als je ook op doorreis bent en een soort huwelijksprobleem of relatieproblemen hebt. Hij is een zeer krachtige spreukgebruiker en ik geloof dat hij jou ook zal helpen (profadamremmy@gmail.com) of je kunt hem ook WhatsAppen op +27 -6606-70249 of bezoek zijn website op https://psychicremmy.webnode.com/love-spells/
Jassica Wilson
11
August
2021
Ik ben zo blij dat ik zo'n geweldig persoon als DR Ayo heb ontmoet. Ik heb vreselijke tijden gehad in mijn huwelijk, ik dacht dat mijn leven voorbij was omdat niets anders goed ging in mijn leven, mijn huwelijk is instabiel en alles gaat niet soepel op mijn werk. mijn man martelde mijn leven, sleepte allerlei soorten vrouwen met zich mee, bracht ze naar onze echtelijke woning, ik raakte echt in de war in mijn leven, ik heb gewoon het gevoel dat ik mezelf van het leven beroof. maar alles veranderde voor altijd toen ik DR Ayo ontmoette, ik vertelde hem over het gedrag van mijn man en hoe hij me behandelde. DR Ayo vroeg me niet meer te huilen dat alles goed zou komen. dr. Ayo vertelde me wat ik moest doen, en ik deed het. Ik betaalde voor wat nodig was om de betovering te verbreken waardoor mijn man zich misdroeg. na het betalen voor deze items heeft DR Ayo geweldig werk voor me gedaan. Nu u dit leest, gedraagt ​​mijn man zich goed en houdt hij ook van mij en de kinderen thuis. Allemaal dankzij DR Ayo. u kunt contact opnemen met DR Ayo via zijn WhatsApp: +2347055691377 OF e-mail: drayo47373@gmail.com
Natasha
09
August
2021
Sinds mijn man in de afgelopen 2 jaar van me is gescheiden, ben ik jou niet zelf geweest. Revoir un article sans module waarin ik mijn man terug kon krijgen, toen zag ik een getuigenis gedeeld door Sabrina Tampolja uit Londen. Het gaat over een heks die Dr. Ayo heet. Suis nam contact op met Marina Chaos om te bevestigen dat haar sperma Dr. Ayo hielp en legde me alles uit hoe ze haar hielp, en gaf me de moed om contact op te nemen met Dr. Ayo voor hulp. Dr. Ayo verzekerde me dat mijn dagen van pijn zouden eindigen in 12-16 erts aan het einde van het werk. Ik volgde de instructies die hij me gaf omdat ik geloof, geloof, hoop en vertrouwen in hem had. Ik vertel je vandaag de waarheid dat mijn man en ik samen zijn teruggekeerd en ik kan met trots zeggen en getuigen voor de wereld wat Dr. Ayo voor mij heeft gedaan. Neem vandaag nog contact met u op via: E-mail: drayo47373@gmail.com. bel of WhatsApp op +2347055691377
Wilson
09
August
2021
GOEDE DINGEN MOETEN WORDEN GEZEGD OVER DE GOEDE PERSOON EN DEZE PERSOON IS DR Ayo. Hier is het korte verhaal over het ei. Ik werk al jaren samen met mijn SIS-baas. Vorig jaar merkte ik dat hij zichzelf niet meer was. Dus ik vroeg hem wat er met hem aan de hand was. Hij opende zich voor mij en vertelde me dat zijn vrouw thuis altijd een andere man in huis roept en zij een affaire met hem heeft, ik schrok toen hij me dat vertelde. Omdat ik weet dat mijn baas een goede man was, stel ik ook DR Ayo voor, omdat DR Ayo de man was die me hielp tijdens de moeilijke tijd van mijn huwelijk. Toen mijn baas contact met hem opnam, vertelde hij me de voogdijzaak, DR Ayo vertelde mijn baas wat hij moest betalen waarvoor mijn baas voor hen betaalde. DR Ayo vroeg een spreukenboer die mijn vrouw Boss haar fout deed beseffen. Dus als u hulp nodig heeft bij het oplossen van uw relatieproblemen, bent u bij DR Ayo aan het juiste adres. E-mail: drayo47373@gmail.com OF WhatsApp: +2347055691377
Anonymous
01
August
2021
Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

WhatsApp: +1 505 569 0396
e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
Anonymous
01
August
2021
Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

WhatsApp: +1 505 569 0396
e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com