Zeist,
14
juni
2019
|
10:47
Europe/Amsterdam

Achmea opnieuw favoriete werkgever onder verzekeraars

Achmea is ook dit jaar de favoriete werkgever in de verzekeringssector, gevolgd door Aegon en VGZ. Dat blijkt uit het Intermediair Imago Onderzoek 2019 onder Nederlandse hoogopgeleiden.

HR-directeur Elly Ploumen (foto) van Achmea reageert verheugd: “Wij doen ons uiterste best een aantrekkelijke werkgever te zijn. Het is mooi dat die inspanning breed wordt opgemerkt. Deze erkenning helpt ons absoluut bij het binnenhalen en vasthouden van talent. Bij Achmea lopen zaken als flexibiliteit, maatschappelijke betrokkenheid en innovatie in het oog. Daarom kiezen talenten voor ons bedrijf en niet voor een ander. Ik ben dus enorm blij met de koppositie van Achmea. Het is een mooie waardering en een stimulans om op deze voet door te gaan.”

In de totale ranglijst is KLM voor Google en ING gekozen tot favoriete werkgever. Achmea steeg van de 24ste naar de 18de positie. Intermediair vroeg vierduizend hbo+'ers in de leeftijd tot 45 jaar naar het arbeidsmarktimago van organisaties en hun persoonlijke ambities, wensen en verwachtingen.

Link naar het bericht van Intermediair: https://www.intermediair.nl/collega-s-en-bazen/bedrijfscultuur/dit-zijn-de-favoriete-werkgevers-van-hoogopgeleid-nederland