Zeist,
15
juni
2018
|
09:10
Europe/Amsterdam

Achmea favoriete werkgever in verzekeringsland

Achmea is de favoriete werkgever in de pensioen- en verzekeringssector, gevolgd door Nationale-Nederlanden en Aegon. Dat blijkt uit het Intermediair Imago Onderzoek 2018 onder Nederlandse hoogopgeleiden.

HR-directeur Elly Ploumen van Achmea reageert verheugd: “De arbeidsmarkt trekt weer aan en werkzoekenden hebben hierdoor meer keuze. Als bedrijf dat talent wil binnenhalen en vasthouden, doen we ons uiterste best een aantrekkelijke werkgever te zijn. Het is mooi dat dat op grote schaal wordt gezien en herkend. Wij merken dat mensen zaken als flexibiliteit, maatschappelijke betrokkenheid en innovatie belangrijk vinden. Want daarom kiezen ze voor ons bedrijf en niet voor een ander. Ik ben dus enorm blij met de koppositie van Achmea in de pensioen- en verzekeringssector. Het is een bevestiging dat we op de goede weg zitten en een impuls om op deze voet door te gaan.”

In de totale ranglijst is Rabobank voor Philips en Shell gekozen tot favoriete werkgever. Achmea steeg van de 38ste naar de 24ste positie. Intermediair vroeg ruim vierduizend hbo+'ers in de leeftijd tot 45 jaar naar het arbeidsmarktimago van organisaties en hun persoonlijke ambities, wensen en verwachtingen. De ondervraagden mochten drie bedrijven noemen waar ze het liefst willen werken.

Link naar het bericht van Intermediair: https://www.intermediair.nl/collega-s-en-bazen/bedrijfscultuur/bij-deze-werkgevers-werkt-ambitieus-nederland-het-liefst