Zeist,
26
november
2019
|
07:45
Europe/Amsterdam

Achmea bundelt krachten van haar hypotheekactiviteiten

PERSBERICHT ACHMEA BANK

Tilburg, 26 november 2019 Achmea wil gericht groeien op hypotheekgebied. Achmea heeft daarom het voornemen om haar hypotheekactiviteiten te bundelen. Dit betekent voor Achmea Bank dat zij operationele hypotheekactiviteiten vanuit Tilburg zal verplaatsen naar Amsterdam, zodat de activiteiten binnen de groep hoofdzakelijk op één locatie geconcentreerd worden. Deze zijn nu verspreid over verschillende locaties van Achmea.

Door het benutten van schaalvoordelen en het bundelen van kennis kan Achmea haar klanten nog beter van dienst zijn met passende en duurzame hypotheekoplossingen. Hierdoor vergroot Achmea haar slagkracht op de woning- en hypotheekmarkt.

Achmea zet hiermee vandaag een eerste stap met het bundelen van krachten op hypotheekgebied. Achmea richt zich, naast het vernieuwen en ontwikkelen van hypotheekproducten, op het verstrekken en beheren van hypotheken.

Dit persbericht kan koersgevoelige informatie bevatten volgens de opvattingen zoals geformuleerd in Artikel 7(1) van de ‘EU Market Abuse Regulation’.

Voor meer informatie

Investor Relations Achmea Bank

Rudi Kramer

T: 06 53264552

E: rudi.kramer@achmea.nl

E: investors@achmea.com